ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
Mali chrániť práva náboženských menšín či športovcov. Úrad splnomocnenca možno zanikne Ladislav Žigo 16. 7. 2023
Politika Rozhodnú medvede voľby? Čo ďalej so šelmami je už témou kampane Viktor Serebryakov 15. 7. 2023
Politika Pellegrini padá. Hlas môže preskočiť strana, ktorá bola doteraz od neho na míle vzdialená Marcel Marcišiak 15. 7. 2023
Politika Trampoty Igora Matoviča. Z kampane na boj proti mafii sa vykľula korupčná kauza Viktor Serebryakov 14. 7. 2023
Politika Matovič: Súd mi chce zalepiť ústa. O Haščákovi budem hovoriť pravdu Katarína Kiššová 14. 7. 2023
Politika Prezidentka sa stretla s ministrom vnútra. K sporu s Hamranom sa vyjadrí na budúci týždeň TASR 14. 7. 2023
Politika Deň otvorených dverí: Zuzana Čaputová privítala verejnosť v Prezidentskom paláci TASR 14. 7. 2023
Voľby 2023 SASKA a OĽaNO mimo parlamentu, voľby by vyhral Smer. Je tu najnovší prieskum preferencií TASR 14. 7. 2023
Politika Exriaditeľ Tiposu nedostal ani cent. Šéf rezortu financií reaguje na obvinenia zo strany KDH TVNOVINY.sk 13. 7. 2023
Voľby 2023 Kandidátna listina strany SRDCE vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota TVNOVINY.sk 13. 7. 2023
Politika Alexej Navaľnyj prežíva vo väzení utrpenie. Sto dní za sebou musel počúvať ten istý Putinov prejav TASR 13. 7. 2023
Politika Prezidentka sa ešte tento týždeň stretne s ministrom vnútra. Budú riešiť spor s policajným prezidentom TASR 12. 7. 2023
Politika Prezidentka po summite NATO: Pre mňa bol predovšetkým o ochrane našich záujmov Ľubomíra Ivanková 12. 7. 2023
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím