ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
Výhodnejšia pandemická PN pre zaočkovaných nebude. Ak na covid ochoriete, dostanete štandardnú péenku Katarína Ács 9. 11. 2021
Očkovaní budú môcť ísť v čiernych okresoch do reštaurácie, premiér oznámil zmeny pravidiel Katarína Ács 9. 11. 2021
Politika Ľudia nedodržiavajú nariadenia, budeme sprísňovať opatrenia, vyhlásil E. Heger Rebeka Kosečeková 8. 11. 2021
Petr Fiala Nová vláda v Česku: Koalícia Spolu a PirSTAN podpísali koaličnú dohodu Jana Habarová 8. 11. 2021
Politika Zaočkovaní by mali mať rovnaké práva ako nezaočkovaní, tvrdí Boris Kollár Michal Lukačovič 7. 11. 2021
Jaroslav Naď Divácke otázky: J. Naď a R. Kaliňák sa do seba pustili aj po živom vysielaní Michal Lukačovič 7. 11. 2021
Jaroslav Naď R. Kaliňák: Robertovi Ficovi peniaze neukradli, išlo o nedorozumenie v centrále Smeru Marcel Marcišiak 7. 11. 2021
TANAP Ďalšia politička porušila pravidlá v Tatrách. Po Romane Tabák hrozí pokuta aj Veronike Remišovej Michal Lukačovič 6. 11. 2021
Politika V. Remišová: Verím, že reformy prejdú, či s podporou Sme rodina alebo bez Marcel Marcišiak 6. 11. 2021
Expo 2021 Nehanbím sa, že som zobral dcéru do Dubaja, ale mal som viac dbať na pozadie, myslí si Sulík Marcel Marcišiak 5. 11. 2021
Jaroslav Naď V nedeľu budú hosťami relácie Na telo minister Jaroslav Naď a exšéf rezortu vnútra Robert Kaliňák Zuzana Gálisová 5. 11. 2021
Trest Tresty za držanie ľahších drog, vrátane marihuany, by sa mohli znížiť Zuzana Gálisová 5. 11. 2021
Miloš Zeman Český prezident Zeman sa zotavuje, ale jeho zdravotný stav mu bráni naplno pracovať Jana Habarová 5. 11. 2021
Krimi Líder Smeru vypovedal na polícii. Incident je vyriešený, povedal R. Fico o krádeži 50-tisíc eur Katarína Ács 5. 11. 2021
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím