Obnovili slávnu pochúťku. Tradičné muránske buchty lákajú ľudí nielen zo Slovenska Jarmila Kováčová 20. 10. 2024
Slovenskí influenceri v gastro biznise: Akým výzvam čelia Lula či Jovinečko? Natália Bačíková 20. 10. 2024
Z milovanej dediny sa všetci museli odsťahovať. Horné Opatovce zničila ekologická katastrofa Denisa Czibulka 19. 10. 2024
Temné tajomstvá cintorína, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte: Konali sa tu satanistické rituály Pavol Borkovič 19. 10. 2024
My ženy Zmenený párik z O 10 rokov mladší. Po pár mesiacoch sme ich skontrolovali Nikola Teleková 28. 2. 2017
Do roka a do dňa Evita porodila ako 40-ročná svoje tretie dieťa. Pozvala nás k sebe domov Zuzana Gálisová 24. 2. 2017
Reflex Superstarista Marcel Berky exkluzívne: Našiel som sám seba a už navždy chcem byť ženou radoslav kozak 22. 2. 2017
My ženy Majka rodila v relácii Baby Boom. Pol roka od pôrodu má jej príbeh nečakané pokračovanie Nikola Teleková 21. 2. 2017
Reflex Rodičia sa krásneho, no chorého dievčatka vzdali. Jarke môžete pomôcť vy markiza.sk 15. 2. 2017
Reflex Spánok by ho mohol zabiť. Pozrite si príbeh muža, ktorý sa už päť rokov nevyspal radoslav kozak 13. 2. 2017
My ženy Buchla dverami na petržalskom byte a teraz žije rozprávkový život Nikola Teleková 11. 2. 2017
My ženy Pohľad, ktorý trhá srdce. Takto vyzerajú deti slovenských narkomaniek Nikola Teleková 10. 2. 2017
Reflex Pozrite si otvorenú spoveď kriminálnika, ktorý chcel znásilniť 14-ročné dievča Zuzana Gálisová 9. 2. 2017
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím