ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
Hosťami relácie Na telo budú túto nedeľu Matúš Šutaj Eštok a Branislav Gröhling TVNOVINY.sk 18. 10. 2024
Zoštátnenie strategických podnikov? Potemkin, myslí si o nápade Hlasu-SD M. Dzurinda (Na telo PLUS) Andrej Hofer 14. 9. 2023
Dzurinda v Na telo PLUS: Spájanie pravice sa oddialilo. Nikdy som však nepovedal, že sa vzdám TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
T. Drucker odpovedal v diváckych otázkach Na telo PLUS: Má záujem o niektorú ministerskú stoličku? TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
Na telo „Saskári blokovali, blokovali, blokovali,“ hodnotí nesplnené predvolebné sľuby I. Matovič (Na telo) Andrej Hofer 12. 9. 2023
Na telo Kollár vs. Kollár. Líder Sme Rodina vysvetľoval pozadie údajnej antikampane (Na telo) Andrej Hofer 11. 9. 2023
Divácke otázky Nepôjdem do vlády, v ktorej bude premiér Šimečka, odpovedal Kollár na divácku otázku Rebeka Kosečeková 10. 9. 2023
Na telo I. Matovič v Na telo: Stále chcem veriť, že B. Kollár chce úprimne bojovať proti korupcii Andrej Hofer 10. 9. 2023
Na telo Prieskum dôveryhodnosti: Slováci veria najviac prezidentovi Česka, Zelenskyj predbehol Putina Alex Murajdová 10. 9. 2023
Na telo plus Armáda na hraniciach aj plán Viktora Orbána. Takto príliv utečencov vidia v SaS, KDH a SNS (Na telo PLUS) Andrej Hofer 7. 9. 2023
Na telo plus „Sú súčasťou budúcnosti podľa KDH aj lesby a gejovia?“ spýtala sa Františka Mikloška Jana Bittó-Cigániková (Na telo PLUS) Andrej Hofer 6. 9. 2023
Na telo plus F. Mikloško v Na telo PLUS: Problém s pediatrami je podobný ako s migráciou. Rieši sa, keď to buchne Andrej Hofer 5. 9. 2023
Na telo plus T. Taraba z SNS v diváckych otázkach Na telo PLUS: V čom je A. Danko lepší ako M. Kotleba? TVNOVINY.sk 5. 9. 2023
Na telo „Vlažná voda,“ komentoval M. Šipoš postoj M. Majerského k povolebnej spolupráci s Hlasom (Na telo) Andrej Hofer 5. 9. 2023
Na telo Milan Majerský reaguje na svoje výroky o LGBTI: V rýchlosti som použil nesprávne slová, je mi to ľúto Karol Chren 3. 9. 2023
Na telo E. Tomáš v Na telo: Neprekážalo by mi sedieť vo vláde, ktorej premiérom by bol Robert Fico Andrej Hofer 3. 9. 2023
Divácke otázky Divákov zaujímalo, či predseda KDH Milan Majerský vníma ako väčšiu hrozbu pre Slovensko korupciu alebo LGBTI Karol Chren 3. 9. 2023
Na telo Prieskum dôveryhodnosti: Čaputovú predbehol Pellegrini aj Fico. Medzi nerozhodnutými bodujú aj Danko a Uhrík Katarína Kiššová 3. 9. 2023