Aha, kde som bol včera a kde dnes. V Singapure sa môže stať veľa, sľúbil Verstappen. Norrisovi však pozeral na chrbát TASR 21. 9. 2024
Verstappen skončil na tréningu pred VC Singapuru mimo elitnej trojky. Najrýchlejší čas mal Leclerc TASR 20. 9. 2024
Môže Norris zdolať Verstappena? V McLarene stavili všetko na jednu kartu, chcú mať majstra sveta TASR 12. 9. 2024
Veľká cena Holandska: Aj Verstappen sa iba prizeral. Kvalifikáciou suverénnou jazdou ovládol Norris TASR 24. 8. 2024
Hamilton sa po VC Mexika hneval na Bottasa: Vyčíta mu, že nechal otvorené dvere pre Verstappena Karol Chren 8. 11. 2021
Max Verstappen Na VC Mexika triumfoval Verstappen, pred Hamiltonom má náskok 19 bodov Michal Lukačovič 7. 11. 2021
Max Verstappen Hamiltona po desivej zrážke s Verstappenom zachránila "svätožiara", v Monze vyhral Ricciardo Michal Lukačovič 12. 9. 2021
Max Verstappen Verstappen opäť triumfoval na VC Rakúska a zvýšil náskok na čele Michal Lukačovič 4. 7. 2021
Max Verstappen F1: VC Monaka vyhral Verstappen, Hamilton siedmy, Mercedes bez pódia Vladimíra Drábiková 23. 5. 2021
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím