Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
VIDEO: Messi sa vrátil domov a Argentína šalela. Davy ľudí obkľúčili reštauráciu, takmer neodišiel Adam Dudiak 21. 3. 2023
Spoluhráčov prišiel iba pozdraviť, galavečer strávil v nemocnici. Škriniar nestihne úvod kvalifikácie TASR 21. 3. 2023
Futbal Weiss na adresu Calzonu: Neviem si predstaviť, že by som po takých výsledkoch ešte bol na lavičke TASR 21. 3. 2023
Futbal Anketa Futbalista roka má štvrtý rok po sebe toho istého víťaza. Weiss najlepším trénerom TASR 20. 3. 2023
Futbal VIDEO: Barcelona na nohách, Nou Camp sa takmer zrútil! Real prehral El Clásico v nadstavenom čase TASR 19. 3. 2023
Fortuna liga Hráči si pomýlili priestory, takto hrať nechceme. Gašparík reaguje na prehru s DAC TASR 19. 3. 2023
Futbal VIDEO: Rozhodca si dvakrát myslel, že simuluje, ale VAR nariadil dve penalty. Ako Bayern stratil korunu TASR 19. 3. 2023
Fortuna liga VIDEO: Dunajská Streda pred výbornou kulisou zdolala Trnavu. Spartak stroskotal na chybách TASR 19. 3. 2023
Futbal VIDEO: Messi s Mbappém nevymysleli nič. Paríž to v tejto sezóne skrátka na Rennes nevie TASR 19. 3. 2023
Fortuna liga Weiss sa po zisku dôležitých bodov hneval: Tím ťahá desať hráčov. Tí, ktorí dostali šancu, musia byť lepší TASR 19. 3. 2023
Futbal Proti Luxembursku možno bez Škriniara. Teraz sú na tom lepšie, nie sme favorit, upozorňuje Dúbravka TASR 19. 3. 2023
Fortuna liga VIDEO: Ludhov kiks pochoval Podbrezovú. Slovan si vezie z Horehronia tri body TASR 19. 3. 2023
Futbal Strelecké hody v Premier League. Sobota videla v piatich dueloch až dvadsaťjeden gólov TASR 18. 3. 2023
Fortuna liga VIDEO: Skalica doma Trenčínu nedovolila takmer nič a berie tri body. AS ofenzívne prepadol TASR 18. 3. 2023
Fortuna liga VIDEO: Bobček sa blysol nádherným gólom a Ružomberok bez problémov potvrdil rolu favorita TASR 18. 3. 2023
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní