Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Tréneri v Španielsku sú za zrušenie predĺženia. Po záverečnom hvizde chcú rovno penalty TASR 25. 1. 2023
Futbal Šialený reštart Bundesligy pokračuje. Bayern doma zaváhal, Wolfsburg i Lipsko sa strelecky vybláznili TASR 24. 1. 2023
Futbal Milánske AC pokračuje v príšernom úvode roku. Výprava do Ríma skončila fiaskom Peter Matis 24. 1. 2023
Futbal Od dnešného dňa som Poliak. Našich severných susedov povedie niekdajší kouč Portugalska TASR 24. 1. 2023
Futbal Serie A: Inter nečakane stratil body, Škriniar šiel pod sprchy už v prvom polčase TASR 23. 1. 2023
Futbal Z Podbrezovej do Arsenalu. Podľa zmluvy bude Kiwior v Anglicku veľmi dlho Adam Dudiak 23. 1. 2023
Futbal S Portugalskom vyhral EURO, bez práce dlho nezostal. Santos by mal viesť slovenských susedov TASR 23. 1. 2023
Futbal VIDEO: Guľovačka na tribúne počas zápasu? Prečo nie. Fanúšikovia Sparty a Norimbergu bavia svet Adam Dudiak 23. 1. 2023
Futbal Villareal kopal v nadstavenom čase dve penalty. Real sa vytrápil v Baskicku, Barcelona doma TASR 22. 1. 2023
Futbal Juventus si po odrátaní bodov veľmi nepolepšil. Strelec na prehru s Rímom dozeral z lavičky TASR 22. 1. 2023
Futbal Saudskú Arábiu zaujímal len Ronaldo. S „céčkom“ na ruke oslavoval v Al-Nassr prvé víťazstvo TASR 22. 1. 2023
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní