Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Wenger si vyslúžil pochvalu od velikánov: Toto o ňom povedali Mourinho, Ferguson či Henry Karol Chren 20. 4. 2018
Futbal Trénerská legenda končí: Arsene Wenger oznámil odchod po 22 rokoch na lavičke Arsenalu Londýn Ivan Čerňanský 20. 4. 2018
Futbal Chelsea vyhrala na ihrisku Burnley, na štvrtý Tottenham stráca päť bodov Karol Chren 19. 4. 2018
Futbal Atlético Madrid si zo San Sebastianu vezie debakel, Barcelona má pohodlný náskok Karol Chren 19. 4. 2018
Futbal Conte na tlačovke rozosmial novinárov: Vždy mi volá v tom najmenej vhodnom čase! Karol Chren 19. 4. 2018
Futbal Frajer na záver: Mladík z Nitry prekvapil brankára Michaloviec strelou zo stredového kruhu Karol Chren 19. 4. 2018
Futbal Ronaldo zachránil Realu bod, Zidane spokojný s hrou, nie s výsledkom Zuzana Gálisová 19. 4. 2018
Futbal VIDEO: Juventus zakopol s Crotone, Neapol bodoval naplno a znížil stratu na štyri body Karol Chren 18. 4. 2018
WC 2018 Absurdita z Moskvy: Fanzóna, ktorá má byť niekoľko metrov od univerzity, nahnevala študentov Karol Chren 18. 4. 2018
Futbal Newcastle si Dúbravku nechá natrvalo, v klube ho nechcú iba dvaja ľudia Karol Chren 18. 4. 2018
Futbal Celta Vigo s Lobotkom remizovala s Barcelonou, trénerovi Unzuemu sa bod málil Zuzana Gálisová 18. 4. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím