Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Futbal VIDEO: Do tradičnej výzvy Fortuna ligy sa zapojili aj ženy. Missky sa nenechali zahanbiť Karol Chren 9. 3. 2018
Futbal VIDEO: Arsenal zvládol prvé osemfinále EL, Salzburg cestuje domov s cenným skalpom Róbert Ďurkáč 8. 3. 2018
Futbal VIDEO: Juventus vyhral na pôde Tottenhamu, do štvrťfinále LM ide aj Manchester City Róbert Ďurkáč 7. 3. 2018
Futbal Florencia i hráči tamojšieho klubu z Fiorentiny sa rozlúčili so zosnulým Astorim Róbert Ďurkáč 7. 3. 2018
Futbal Dúbravka sa v Anglicku uchytil rýchlo. Fanúšikovia ho zvolili za hráča mesiaca Karol Chren 7. 3. 2018
Futbal Bizarnejšie vylúčenie neuvidíte. Rozhodca aj hráč sa na tom doteraz zabávajú Karol Chren 7. 3. 2018
Futbal V Senci vyhlásia aj Futbalistu štvrťstoročia. Komu by ste toto ocenenie dopriali vy? Karol Chren 7. 3. 2018
Futbal VIDEO: Liverpool si postrážil náskok. Real zdolal PSG, postúpil do štvrťfinále Róbert Ďurkáč 6. 3. 2018
Futbal Pitva definitívne potvrdila príčinu smrti kapitána Fiorentiny Astoriho Róbert Ďurkáč 6. 3. 2018
Futbal Pavel Hapal sa stal novým trénerom Sparty Praha: "Musel som sa rozhodnúť rýchlo" Karol Chren 6. 3. 2018
Futbal Fiorentina aj Cagliari si uctili Astoriho: Dresy s číslom 13 si už nikto neoblečie Karol Chren 6. 3. 2018
Futbal VIDEO: Manchester United predviedol na pôde Crystal Palace parádny obrat Róbert Ďurkáč 5. 3. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím