Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Trnava získala zaujímavú posilu. O Brazílčana Kerlona sa kedysi byli veľkokluby Karol Chren 12. 12. 2016
Futbal Žreb Ligy majstrov: Hamšík proti Ronaldovi, Arsenal sa opäť stretne s Bayernom mdanciak 12. 12. 2016
Futbal VIDEO: Hamšík potiahol Neapol k vysokej výhre gólom a dvoma asistenciami Michal Lukačovič 11. 12. 2016
Futbal Kopaničiarov namotivovala rozlúčka s myjavskou legendou Čečom. Slovan potrápili Michal Lukačovič 10. 12. 2016
Futbal VIDEO: Porto zdemolovalo anglického majstra aj vďaka tomuto parádnemu gólu Róbert Ďurkáč 8. 12. 2016
Futbal Tieto tímy sa prebojovali do osemfinále LM, Kodaň s Gregušom do Európskej ligy Róbert Ďurkáč 7. 12. 2016
Futbal VIDEO: Porto a Sevilla s postupom do osemfinále, v šlágri v Madride remíza Róbert Ďurkáč 7. 12. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO