Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Trenčín stratil ďalšie body, v Ružomberku v divokej prestrelke len remizoval Marcel Marcišiak 27. 11. 2016
Futbal Škrtel vzdal hold Gerrardovi: Ďakujem za všetko, čo si urobil pre moju rodinu Karol Chren 25. 11. 2016
Futbal VIDEO: Nahliadnite do kabíny belasých. Mannequin challenge neobišla ani Slovan Karol Chren 25. 11. 2016
Futbal O takomto góle sníva každý futbalista. Riman Perotti prekonal Kozáčika rabonou Karol Chren 25. 11. 2016
Futbal VIDEO: Manchester United s triumfom, krásny gól Stocha nasmeroval Fenerbahce k výhre Róbert Ďurkáč 24. 11. 2016
Futbal VIDEO: Skvelý Stoch, takto si z diaľky vychutal gólmana Zorye Luhaňsk! Róbert Ďurkáč 24. 11. 2016
Futbal Anglickom otriasa škandál pedofilných trénerov, hlási sa čoraz viac obetí Karol Chren 24. 11. 2016
Futbal Zranený Bale si za Real tak skoro nezahrá, vynechá EL CLasico aj MS klubov Karol Chren 24. 11. 2016
Futbal Fanúšikovia smútia, legendárny Steven Gerrard oznámil koniec kariéry Róbert Ďurkáč 24. 11. 2016
Futbal Škoda, v prípade výhry by sme boli blízko postupu, tvrdí Hamšík po remíze Neapola Róbert Ďurkáč 24. 11. 2016
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní