Šatan sa vrátil k sporu okolo omilostenia hráčov KHL: Mužstvo sa nedalo zložiť podľa toho, kto koho volil Karol Chren 11. 10. 2024
Nechcel som si vyplakať miesto v zostave, ale moja nominácia nemala logiku. Studenič reaguje na Šatana Adam Dudiak 2. 9. 2024
Slovensko má záujem opäť organizovať MS. Šatan sa tiež vyjadril k odchodu Studeniča z tímu TASR 2. 9. 2024
Hokej Šatan oznámil, ako bude vyberať repretrénera. Má sa stretnúť s Cígerom Zuzana Gálisová 30. 6. 2017
Hokej Meno generálneho manažéra bude známe do konca mesiaca. Zoberie to Šatan? Zuzana Gálisová 7. 6. 2017
Hokej Miroslava Šatana uviedli do Siene slávy Slovana, považuje to za veľkú česť Róbert Ďurkáč 5. 1. 2017
Hokej Slovan si výnimočným gestom uctí legendu nášho hokeja Miroslava Šatana Róbert Ďurkáč 4. 1. 2017
Svetový pohár Šatan: Dúfam, že skúsenosti, ktoré získam pri Svetovom pohári raz využijem pri slovenskej repre Michal Lukačovič 23. 8. 2016
Hokej Ak sa stane Kohút šéfom SZĽH, Šatan bude generálnym manažérom repre Zuzana Gálisová 15. 6. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím