ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
Sme rodina by vymenila predčasné voľby za schválený rozpočet, Mikulec sa odstúpiť nechystá Gabriela Kajtárová 14. 12. 2022
O páde vlády bude parlament hlasovať vo štvrtok. V hre je jej rekonštrukcia aj predčasné voľby Rebeka Kosečeková 13. 12. 2022
Politika Polícia sa opätovne zaoberá podnetom na trestné stíhanie vo veci bezpečnostnej previerky Daniela Lipšica TASR 13. 12. 2022
ON-LINE Sme rodina je v prípade pádu vlády za urýchlené voľby, Fico tvrdí, že mu Matovič ponúkal spoluprácu 14:05 Poslanci v Na telo PLUS 13:29 Pellegrini tvrdí, že v hre môže byť viacero demisií 12:53 Podľa Kollára existuje viac scenárov riešenia tejto krízy Prečítať si on-line reportáž
Zdravotníctvo Visolajský: Memorandum s lekármi je záväzok pre každú akúkoľvek vládu TASR 13. 12. 2022
Na telo plus M. Šipoš v Na telo PLUS: Je možný aj odchod I. Matoviča. SaS to nestačí TVNOVINY.sk 13. 12. 2022
Politika Eduard Heger nepôjde na samit do Bruselu. Zastupovať nás bude český premiér Katarína Kiššová 13. 12. 2022
Politika Borguľa vystupuje z klubu Sme rodina, Krošlák zahlasuje za pád vlády Katarína Ács 13. 12. 2022
Politika Osud Hegerovej vlády je v rukách parlamentu. Toto sú možné scenáre, ak hlasovanie neprežije Chantal R. Staruch 12. 12. 2022
Politika Minister Mikulec reagoval na úvahy, že by mal odstúpiť zo svojej funkcie Branislav Tomaga 12. 12. 2022
Politika D. Lipšic už rok a pol čaká na informácie ku kauza Gorila. Podľa SIS to má jeden háčik Michal Hečko 11. 12. 2022
Politika Divácke otázky Na telo: Oslovil M. Dzurinda na spoluprácu J. Naďa? Takto minister odpovedal Katarína Ács 11. 12. 2022
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO