ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
J. Naď v Na telo: S Borguľom obchodovať nebudeme. Ak by som bol pod takým tlakom ako Mikulec, odišiel by som TVNOVINY.sk 11. 12. 2022
Hoci prípravy na referendum vo veľkom bežia, Smer navrhuje spôsob, ako by sa dalo zastaviť Martina Töröková 10. 12. 2022
Politika Prezidentka: Sme rôzni, ale všetci sme bratia a sestry, pápež František pozýva k solidarite a spolupráci TASR 10. 12. 2022
Politika Demokratická platforma OĽaNO, Klus a Šeliga chcú presunúť odvolávanie vlády na január Alex Murajdová 9. 12. 2022
Politika Americký Kongres schválil návrh zákona o obrane, zahŕňa pomoc pre Taiwan a Ukrajinu TASR 9. 12. 2022
Politika Odvolávanie vlády: Dnes odštartuje schôdza, na ktorej sa rozhodne ako ďalej Alex Murajdová 8. 12. 2022
Politika Voľby si zopakujú. Novozvolený starosta Tajnej sa vzdal funkcie po dvoch dňoch Monika Koleková 7. 12. 2022
Zaujímavosti Vyhľadávaná ázijská destinácia schválila kontroverzný zákon. Mimomanželský sex bude trestný Jakub Laca 7. 12. 2022
Politika O osude vlády sa rozhodne do týždňa. V hre sú aj predčasné voľby Martina Töröková 7. 12. 2022
Politika VIDEO: V tureckom parlamente sa strhla hromadná bitka, jeden poslanec je v kritickom stave TASR 7. 12. 2022
Politika Prežije koalícia do Vianoc? Toto budú kľúčové hlasovania (+ počty poslancov) Rebeka Kosečeková 7. 12. 2022
Politika Poslanci začali rokovanie správou špeciálneho prokurátora Lipšica. Riešiť majú aj predčasné voľby z dielne Kollára Alex Murajdová 7. 12. 2022
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO