Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Muž a jeho rodičia väznili v dome ženu, tyran ju dokonca znásilnil. Život jej zachránilo toto gesto Chantal R. Staruch 7. 12. 2022
Krimi Obrovská policajná akcia v Nemecku: Pozatýkali extrémistov, ktorí chystali prevrat, v pláne bol aj útok na parlament Karol Chren 7. 12. 2022
Krimi NAKA obvinila bývalého šéfa štátnej zdravotnej poisťovne z prijímania úplatku Alex Murajdová 7. 12. 2022
Krimi V Galante vyšetrujú zabitie. Policajti našli bezvládne telo ženy so zraneniami Alex Murajdová 7. 12. 2022
Krimi Vodička si nevšimla ženu na priechode pre chodcov. Po prevoze do nemocnice zomrela Alex Murajdová 7. 12. 2022
Krimi VIDEO: Mikuláš v Poprade kričal na deti a urážal ich rodičov, rieši ho polícia TASR 7. 12. 2022
Krimi Pavol Rusko sa znova postavil pred súd. Začal sa proces v kauze Maják nádeje Michal Hečko 7. 12. 2022
Krimi Exminister hospodárstva Richard Sulík má na krku trestné oznámenie. Tvrdí, že obvineniu nerozumie TASR 6. 12. 2022
Krimi Policajné vyšetrovanie sa skončilo. Hasiči po výbuchu na Mukačevskej ulici v Prešove nepochybili Martin Jedinák 6. 12. 2022
Krimi Hororová nehoda v obchode pre domácich majstrov: Plne naložený nákupný vozík v Nemecku zabil batoľa (†1) Karol Chren 6. 12. 2022
Krimi Rozsiahla drogová akcia: Polícia zasahuje v Pentagone aj na ďalších miestach v Bratislave a okolí Katarína Ács 6. 12. 2022
Krimi Bývalého prezidenta Gruzínska Saakašviliho vo väzení otrávili ťažkými kovmi. Hrozí mu smrť TASR 5. 12. 2022
Krimi Vlastnej sestre sa vyhrážal smrťou a hodil po nej mikrovlnku, polícia muža (44) z Nemšovej obvinila TASR 5. 12. 2022
Krimi V Prahe muselo neplánovane pristáť lietadlo, na palube nahlásili bombu Katarína Ács 5. 12. 2022
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on