Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Pri Tornali zahynul muž, ktorý celý život chytal cestných pirátov. Neprežila ani jeho mama a manželka Michal Lukačovič 4. 12. 2022
Vyšetrovanie Bödöra v kauze Valčeky ide do finále. Podplácať mal policajtov, aby neobvinili ministrovho príbuzného Zuzana Ferenčáková 4. 12. 2022
Krimi Z toho hlásenia sa mu dodnes chveje hlas. Hasič, ktorému počas služby zhorel dom, stále nemá strechu nad hlavou Ľubomír Fronko 4. 12. 2022
Krimi V opustenej budove v Bratislave horelo. Na mieste našli telo bez známok života Alex Murajdová 4. 12. 2022
Krimi V nemocnici v Prahe vypukol v noci požiar. Z urgentného príjmu evakuovali 60 ľudí TASR 4. 12. 2022
Krimi Británia zatkla bohatého ruského podnikateľa pre podozrenie z prania špinavých peňazí TASR 3. 12. 2022
Krimi Assange sa v prípade svojho vydania do USA obrátil na Európsky súd pre ľudské práva TASR 2. 12. 2022
Krimi Vydávajú sa za policajtov či známych ich detí. Podvodníci tento rok pripravili dôchodcov o obrovskú sumu Branislav Tomaga 2. 12. 2022
Krimi Prešovská bytovka týždeň po požiari: Časť obyvateľov sa nemôže vrátiť, kým nespevnia poškodený strop Kristína Oravcová 2. 12. 2022
Krimi O útočníkovi z Obchodnej ulice už rozhodol sudca, hrozí mu dlhoročné väzenie Rebeka Kosečeková 2. 12. 2022
Krimi Na urgentnom príjme v NÚDCH napadli záchranára. Agresívne správanie je bežné, tvrdia TASR 2. 12. 2022
Krimi Lekár, ktorý údajne sexuálne zneužíval maloleté dievčatá, sa postavil pred súd. S jednou z obetí má vraj dieťa Michal Bujna 1. 12. 2022
Krimi Čelná zrážka v tuneli Branisko: Zranených museli previezť do nemocnice Alex Murajdová 1. 12. 2022
Krimi NAKA obvinila Jaroslava Haščáka, exministra Malchárka, Annu Bubeníkovu aj ďalších Katarína Ács 1. 12. 2022
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on